Friday, June 4, 2010

Dear My Dad...

i wrote a mssg to my dad.
i wrote this when he forbid me to go to my friend's party

Dear My Dad...
I know.
I know you worry about me.
i know you love me,
i know you care about me.
i know you don't want something bad happen to me
i know you really want to be the best dad for me.
i know you you want me proud being your child.
i really understand.
and so do i. i love you dad.
i'm 14 years old.
14 years live in this cruel world taught me many things.
it taught me what the difference of "right" and "wrong".
i know i'm just a lil innocent girl who didn't really know about life.
i would never let something bad happen to me.
i need advice not an anger.
i love you my dad.
i wish i could be what you want.
i wish i could make you proud being my dad.
thanks for worry about me.
thanks for caring me during 14 years.


form you lil'gril.
Febby Rastanty ;)

p.s : actually i wrote this in bahasa. because my dad didn't understand english very well lol :P

Photobucket

Thursday, June 3, 2010

February...these are your personality..

i found this when i read one of my friend's tweets.
it's only for february.



February : 

Abstract thoughts 
Loves reality and abstract 
Intelligent and clever 
Changing personality 
Temperamental 
Quiet, shy and humble 
Low self esteem 
Honest and loyal 
Determined to reach goals 
Loves freedom 
Rebellious when restricted 
Loves aggressiveness 
Too sensitive and easily hurt 
Showing anger easily 
Dislike unnecessary things 
Loves making friends but rarely shows it 
Daring and stubborn 
Ambitious 
Realising dreams and hopes 
Sharp 
Loves entertainment and leisure 
Romantic on the inside not outside 
Supersticious and ludicrous 
Spendthrift 
Learns to show emotions 

Photobucket

Wednesday, June 2, 2010

Low-Confidence

sesuai judulnya.
"Low-Confidence"


namanya juga abg yang masih labil.
saya sering merasakan hal itu.
ketidak-percayaan akan diri sendiri.
rendah diri-->bukan rendah hati. saya tekankan disini itu beda.

kalo mau jujur...saya itu over-confident.
then i realized that it was "narsis".
itu bukan over-confident.

when i met someone who better than me in many way.
from his face till his brain.
i just keep silent. i can't say anything. speechless.
dan biasanya...menurut pengalaman saya yang sudah berkecimpung dalam kerasnya dunia dan sudah menelan banyak asam dan manis kehidupan (cielah) orang yang lebih baik itu akan memandang saya. dari atas sampai bawah (annoying bgt) lalu akan memutar bola matanya seakan berkata "i'm better than you. you know that. don't you?".
kesel?
wah. tangan gatel bgt. cuma yeah...he/she said the truth. that's the fact.
mau begimana lagi? nasip jadi seorang anak remaja yang jauh dari kata "perfect"


Oiya.

kalo dihubungkan dengan masalah percintaan.
saya sering sekali merasakan hal itu.
Kekasih hatiku (hoek) ehm....dia itu terlalu gampang bersosialisasi.
wanita-wanita banyak yang mendekatinya EVEN they'all know that HE HAS ALREADY HAVE A GIRLF. (santai feb)
Jealous? hmmmm. honestly..gue bukan tipe orang yang suka mengumbar2 masalah.
gue lebih suka pendem sendiri.
sekacau2nya gue paling curcol di twitter.
diary gue itu cuma Tuhan&Twitter.
gue gakbisa bilang kalo gue jealous sama si anu. gue mikir. "gue emang cemburu. tapi gue percaya kan sama dia?" cuma agak susah untuk melakukan hal itu. akhirnya galau2 mulu. aduh ababil abis.


Saya punya tips2 untuk mengatasi "Low-Confidence" (versi gue. sorry agak error):

1. inget aja. Sejelek2nya kita, Seburuk2nya kita, Sejahat2nya kita, Pasti punya kelebihan. Tuhan adil kok. Setiap lo merasa gak percaya diri. inget aja kelebihan lo. menurut pengalaman gue sih it would make you better lah at least.
2.Misalkan, lo disuruh melakukan sesuatu yang menurut lo bisa cuma yeah sekali lg "Low-Confidence" datang menganggu. Pede aja. Mungkin banyak yang mengkritik negative. Itu bisa lo jadiin pelajaran kan? lagian memang mereka bisa lebih baik dari kita? belum tentu. selow aja :)
3.tarik nafas dalam2. demi apapun gue kalo lagi marah,sedih,deg2an,gak percaya diri. ini ngebantu bgt.

segitu dulu ya. sorry gapenting. bye

p.s : follow me on twitter @febbbyR


Photobucket